logo-foto-m2mlg

 

 

Margrit Meendering-Glas
Ridderstraat 2
1671 CS Medemblik

06 - 47 68 31 58

 

 

Wil jij ook van je overtollige beharing af?

M2M Looking Good bied u de oplossing. Wij verwijderen uw overtollige beharing met epileren, harsen en waxen. 
Naast een goede behandeling vinden we sfeer belangrijk. We stellen je graag op je gemak en nemen de tijd voor een behandeling. Hierdoor kun jij je op de minder leuke momenten ontspannen. Zo wordt ontharen een cadeautje voor jezelf.

Wat is waxen?
Met waxen of harsen verwijdert je haar met wortel en al. Daardoor komt het zachter terug. Bovendien wordt het steeds minder! De gebruikte wax is een soort hars. Wij gebruiken harde en warme hars.
Harde Hars
Harde Hars is een hars die vanzelf uithardt. Er is geen strip nodig voor het verwijderen. Met de juiste techniek kun je harde hars gewoon met de hand verwijderen. De harde hars niet hecht aan de huid. Het is dus zeer geschikt voor alle gevoelige lichaamsdelen zoals gezicht, oksels, bikini en schaamstreek. Harde hars zal de huid zo min mogelijk irriteren.
Warme Hars
Warme hars moet verwijderd worden met behulp van een strip. Deze hars is geschikt voor grote oppervlakten zoals benen, armen, rug, borst, buik en billen.

Prijzen
Bovenlip €   8,50
Kin €   8,50
Bovenlip en kin € 15,00
Kaaklijn en kin € 15,00

Veel gestelde vragen
Hoe waxen wij?
We beginnen altijd met het reinigen van de te waxen huid. Hierna brengen we de wax aan met spatels. Vervolgens wordt de wax met een snelle handbeweging van je huid gehaald. Door daarna een verzachtende lotion aan te brengen kalmeert je huid en trekken de haarzakjes dicht. Omdat je eerst een laagje olie op de huid krijgt, kleeft de wax alleen aan het haar dat weg moet, en niet aan je huid. Dat scheelt een hoop ongemak en het resultaat is top.

Voor welke haren is epileren, waxen of harsen geschikt?
Alle ongewenste haren op het lichaam kunnen op deze manieren worden verwijderd. Het uittrekken van de haartjes is wat pijnlijk en op gevoelige plaatsen (bovenlip, schaamstreek) nog wat meer. Harsen wordt ook veel gebruikt om bij mannen overtollig haar op bijvoorbeeld de rug te verwijderen.

Waarom is waxen beter dan andere ontharingsbehandelingen?
Als je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Als je je laat waxen heb je daar geen last van. Je haartjes blijven langer weg. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd, als in een peeling. Zo wordt je huid ook nog superglad en zo zacht als zijde!

Doet waxen pijn?
Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen! Dat maakt de behandeling bij ons heel goed te doen.
Hoe vaak kan ik me laten waxen?
Je kunt je laten waxen als haren ongeveer 2 mm lengte hebben. Onze meeste klanten komen gemiddeld 4 tot 5 weken na hun laatste afspraak terug.

Advies om na de behandeling niet te doen
(de 1e 24 uur na het waxen)
•Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
•Neem geen heet bad, hete douche of sauna.
•Blijf uit het zwembad en uit de zee.
Gebruik geen geparfumeerde zeep, deodorant en bruinende crèmes.

Ook goed om te weten
•Scheer je haar nooit tussen de waxafspraken door. Dit verstoort de ontharingscyclus.
•Gebruik als je na 24 uur weer in de zon gaat een goed zonneproduct met en hoge beschermingsfactor.

Copyright © M2M Looking Good 2016.

Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.