HOME-LOGO-M2MLG

 

M2M-Looking-Good-Margrit-Meendering-Nagelstyliste-maniq

ManiQ

 

logo-foto-m2mlg

 

 

Margrit Meendering-Glas
Ridderstraat 2
1671 CS Medemblik

06 - 47 68 31 58

 

 

Verlengen of verharden met Acryl of Gel

M2M-Looking-Good-Margrit-Meendering-Nagelstyliste-acryl-nailartMooie nagels zijn voor iedereen. Wenst u langere nagels, bent u nagelbijter of heeft u last van zwakke, broze of slappe nagels, met acryl of gel kunnen uw nagels worden verhard en verlengd.

Acryl
Acryl is harder dan gel. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof en hard uit aan de lucht. Acryl is ideaal voor nagelbijters. Op deze manier heeft u vrijwel direct mooie, langere en verzorgde nagels.

Gel
Gel is iets flexibeler dan acryl. Dit is een stroperige substantie, die in de UV-lamp uithard.

Uitvoeringen

Bij acryl en gel nagels kan er gekozen worden uit verschillende uitvoeringen; naturel/French, glitter, bruidsnagels of nailart.

Verlengen

De nagels kunnen op 2 manieren verlengt worden met tips of sjabloon. De voorkeur gaat uit naar een sjabloon, omdat de nagel dan volledig uit acryl/gel bestaat.

Nabehandeling

De acryl of gel nagels moeten afhankelijk van de groei van de nagels na ongeveer 3 weken opgevuld worden. Bij het opvullen wordt een groot deel van de oude acryl/gel verwijderd en een nieuw laagje acryl/gel opgebracht. U kan dan ook voor een andere kleur, glitter of nailart kiezen. Zo zijn uw nagels weer als nieuw.

Prijzen
Nieuwe set naturel of french €    60,00
Opvullen per 3 weken €    35,00
   
 Nagels verwijderen inclusief mini-manicure  €   30,00


Copyright © M2M Looking Good 2016.

Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.